Print Send som e-post Del på Facebook

13.02.2017 -

Mur 2

Det er et flott og lyst verksted som møter en på Hellerud videregående skole. I to uker får elever fra Byggfag vg1 kommet sammen for å få en innføring i murerfaget. 12 elever fra Hellerud, Stovner og Kuben vil gjennom dette prosjektet få prøve seg i muring med leca, plassere isolasjon, mure fasade, pusse og fliselegge. I tillegg til faglærer, Gaute Fjeldstad, har også tre veteraner i faget møtt opp Knut Fjeld, Arild Levernes og Jan Gunnar Molde stiller frivillig opp for å gi elevene et hyggelig og godt møte med faget. Prosjektet er et samarbeid mellom skole, fagmiljø, leverandører og opplæringskontoret med Lars Eikemo-Rolfsen i spissen. Med en et slikt godt team rundt seg er det lett å bli revet med (noe også undertegnede gjorde). Ikke bare gir det elevene en fantastisk bra læring i de dagene de er innom, men også et innblikk i alle variasjonene byggfag kan by på. Og ikke minst, et løft for yrkesfag generelt.

OHIF i Dagens Næringsliv
OHIF uttaler seg i Dagens Næringsliv i dag. DN 04.04.18 ...
OHIF i Dagens Næringsliv
Bilder fra årskonferansen
...
Bilder fra årskonferansen
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Det var stort oppmøte og god stemning da OHIFs Årskonferanse "En åpen økonomi skal væ ...
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
21. mars inviterer OHIF til årskonferanse her i Håndverkeren. Arrangementet er grati ...
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Innspill til høring vedrørende endring av kjøremønster - Implementeringsløp ...
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Velkommen til Generalforsamling
Onsdag 21. mars inviterer OHIF til generalforsamling her i Laugsalen, Rosenkrantz gate 7 - ...
Velkommen til Generalforsamling