Print Send som e-post Del på Facebook

10.11.2016 -

bakerKonditor i kunnskapsløypastian og tobias på you messeelever i kunnskapsløypa 2016kunnskapsløypa inngang

YOU-messen i Spektrum ble gjennomført denne uken. Til stede var også matfagene som denne gangen, bokstavelig talt , gikk nye veier for å tiltrekke seg ungdom.
Løsningen ble en «kunnskapsløype» etter samarbeid med Etterstad vgs. Ungdommene ble sluset inn i en løype hvor bransjene selv, sammen med skoleelever og lærlinger, fikk bedre tid til å snakke med de som faktisk var interessert.
For å lage dette skillet mellom folkemengden og kunnskapsløypa ble det laget en 10 meter lang og 2,5 meter høy vegg hvor alle fagene hadde fått plass. Representanter fra lauget var til stede på stand sammen med skoleelever og lærlinger, og NHO Mat og Drikke hadde bidratt i spleiselaget. Vi gleder oss over et godt initiativ med nytenkende måter å skape oppmerksomhet og kunnskap rundt fagene. Flott gjennomført!

OHIF i Dagens Næringsliv
OHIF uttaler seg i Dagens Næringsliv i dag. DN 04.04.18 ...
OHIF i Dagens Næringsliv
Bilder fra årskonferansen
...
Bilder fra årskonferansen
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Det var stort oppmøte og god stemning da OHIFs Årskonferanse "En åpen økonomi skal væ ...
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
21. mars inviterer OHIF til årskonferanse her i Håndverkeren. Arrangementet er grati ...
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Innspill til høring vedrørende endring av kjøremønster - Implementeringsløp ...
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Velkommen til Generalforsamling
Onsdag 21. mars inviterer OHIF til generalforsamling her i Laugsalen, Rosenkrantz gate 7 - ...
Velkommen til Generalforsamling