Print Send som e-post Del på Facebook

01.09.2016 -

Håndverkets Dag og ByggCamp

ByggCamp – Norges største rekrutterings- og profileringsarrangement for bygg, anlegg, service, transport og små håndverksfag. ByggCamp er gjennomført fire ganger i Stavanger med stor suksess, og det var første gang det ble arrangert i Oslo.  Arrangementet gikk av stabelen 27. september på Kuben Yrkesarena.  

Ca. 1100 elever tok turen til Kuben denne dagen. Elevene ble fraktet gratis til arrangementet etter påmelding fra de ulike skolene. Skolene hadde i forkant mottatt ByggCamp-avisen (ByggCamp-avisen) som viste  en oversikt over fag, leverandører og opplæringskontorer som deltok.

I verkstedene ble det holdt fagdemonstrasjoner som elevene ble guidet rundt for å se. I tillegg hadde de et spørreskjema som de måtte besøke standene for å få underskrevet. Noen forbedringspotensialer her, men det ble en god gjennomstrømning av elever. I auditoriet ble det holdt rådgiverseminar. Noe som tilbakemeldingene tilsier var nyttig. Vi opplevde at dette var et fint sted å holde Håndverkets Dag. Flotte lokaler og et godt samarbeid med de ulike aktørene. Tilbakemeldingene fra elevene var også positive. Dette er et rekrutteringsarrangement for yrkesfag som absolutt bør fortsette.

untitled(4) 206

237 245

 207 233

205 210

untitled(7) 209

OHIF i Dagens Næringsliv
OHIF uttaler seg i Dagens Næringsliv i dag. DN 04.04.18 ...
OHIF i Dagens Næringsliv
Bilder fra årskonferansen
...
Bilder fra årskonferansen
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Det var stort oppmøte og god stemning da OHIFs Årskonferanse "En åpen økonomi skal væ ...
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
21. mars inviterer OHIF til årskonferanse her i Håndverkeren. Arrangementet er grati ...
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Innspill til høring vedrørende endring av kjøremønster - Implementeringsløp ...
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Velkommen til Generalforsamling
Onsdag 21. mars inviterer OHIF til generalforsamling her i Laugsalen, Rosenkrantz gate 7 - ...
Velkommen til Generalforsamling