Print Send som e-post Del på Facebook

01.09.2016 -

Håndverkets Dag og ByggCamp

ByggCamp – Norges største rekrutterings- og profileringsarrangement for bygg, anlegg, service, transport og små håndverksfag. ByggCamp er gjennomført fire ganger i Stavanger med stor suksess, og det var første gang det ble arrangert i Oslo.  Arrangementet gikk av stabelen 27. september på Kuben Yrkesarena.  

Ca. 1100 elever tok turen til Kuben denne dagen. Elevene ble fraktet gratis til arrangementet etter påmelding fra de ulike skolene. Skolene hadde i forkant mottatt ByggCamp-avisen (ByggCamp-avisen) som viste  en oversikt over fag, leverandører og opplæringskontorer som deltok.

I verkstedene ble det holdt fagdemonstrasjoner som elevene ble guidet rundt for å se. I tillegg hadde de et spørreskjema som de måtte besøke standene for å få underskrevet. Noen forbedringspotensialer her, men det ble en god gjennomstrømning av elever. I auditoriet ble det holdt rådgiverseminar. Noe som tilbakemeldingene tilsier var nyttig. Vi opplevde at dette var et fint sted å holde Håndverkets Dag. Flotte lokaler og et godt samarbeid med de ulike aktørene. Tilbakemeldingene fra elevene var også positive. Dette er et rekrutteringsarrangement for yrkesfag som absolutt bør fortsette.

untitled(4) 206

237 245

 207 233

205 210

untitled(7) 209

Hederstegnutdeling til to flotte herrer
1. desember 2017  hadde vi gleden av å overrekke OHIFs Hederstegn til  tømrermester A ...
Hederstegnutdeling til to flotte herrer
Medlemsmøte i OHIF 15. november
Herlig stemning og godt oppmøte da medlemsmøtet i OHIF ble avholdt onsdag 15. november. ...
Medlemsmøte i OHIF 15. november
Nå kan du se gyllenlærarbeider i Rådhusgalleriet
Gyllenlærlauget holder utstilling i Rådhusgalleriet - Rådhusplassen 1, 28. oktober til ...
Nå kan du se gyllenlærarbeider i Rådhusgalleriet
ByggCamp med Håndverkets Dag 2017
10. oktober ble det for andre gang gjennomført ByggCamp med Håndverkets Dag på Kuben yr ...
ByggCamp med Håndverkets Dag 2017
Unge til yrkesfag
Den fagdidaktiske tidsskriftet for kunst og design - Form, har spurt administrerende direk ...
Unge til yrkesfag
Nå kan du kjøpe beboerparkeringskort i Bydel Frogner
Bymiljøetaten har nå åpnet for kjøp av beboerparkeringskort i Bydel Frogner. www.os ...
Nå kan du kjøpe beboerparkeringskort i Bydel Frogner