Print Send som e-post Del på Facebook

12.12.2014 - Fond

«En perle på Tåsen»

 

Litt nedenfor Tåsen-krysset ligger en ukjent perle. Eldreboliger ligger stille og tilbaketrukket på en 4-5 mål stor eiendom. De fleste av leilighetene er nå rehabilitert og tilpasset dagens standard.

 

3_detalj_3 (3) (640x427)15_ute_11 (3) (640x427) 9_ute_2 (3) (640x427) 7_fasade_2 (3) (640x427) 2_detalj_2 (3) (640x427) 4_disp rom_1 (3) (640x427) 11_ute_6 (3) (640x427)

 

 

Stiftelsen OHIFs Dameforenings boliger for eldre i Pastor Fangens vei 16

tilbyr attraktive seniorleiligheter i et pent boligområde i Ullevål Hageby. Her er det stille, usjenert og likevel sentralt. Buss linje 34, stopper i Østhellinga som ligger 5 minutter unna. 20 minutter til Tåsen senteret og gangavstand til kjøpesenteret på Ullevål Stadion. På Ullevål stadion finner du et bredt utvalg av spennende butikker, bakeri, vinmonopol, postkontor, legesenter, NIMI og offentlig kommunikasjon med buss og bane.

Tåsen seniorsenter ligger i Tåsenveien 66, ca 15 minutters gange fra Pastor Fangens vei 16. Alle bydelens beboere over 62 år er velkomne til et rikt tilbud av aktiviteter: kurs, turer, mosjonsgrupper, bridge, hyggekvelder, språk-, litteratur-, historie og diskusjonsgrupper, frisør, hudpleie og fotpleie.  Kafeteriaen er åpen også på utvalgte lørdager.

Leilighetene i Pastor Fangens vei 16 er på 34-70 kvm. Inkludert i husleien er oppvarming og varmt vann fra sentralfyringsanlegg, vaktmestertjenester, rengjøring og stell av felles arealer ute og inne. Det er peisestue med kjøkken, felles vaskeri og romslige fellesarealer inne. Ute er det godt med parkeringsplasser og store grønne plener til felles benyttelse. Depositum tilsvarer minimum tre måneders husleie. Leilighetene har dørtelefon og opplegg for kabel-tv og bredbånd. Leietaker tegner eget strømabonnement. Her er det gode boforhold og stor trivsel blant beboerne.

 

Oslo Håndverks- og Industriforening (OHIF) …

ble stiftet i 1838 og er Norges eldste næringsorganisasjon. OHIFs Dameforening som ble stiftet i 1928, hadde blant annet som formål å samle inn penger fra basarer i Håndverkern til bygging av eldreboligene i Pastor Fangens vei 16. OHIFs Dameforenings boliger for eldre ble i 1982 organisert som egen stiftelse, og fra 1988 styres denne av det til enhver tid, sittende styret i Håndverkernes Støttefond. OHIF utpeker styremedlemmene til styret.

 

Stiftelsen OHIF`s Dameforenings boliger for eldre har som formål å skaffe leiligheter til eldre, primært til eldre med tilknytning til OHIF, men også andre. Styret i OHIFs Dameforenings boliger for eldre vil avgjøre hvem som skal tildeles leiligheter i henhold til bestemmelser i stiftelsens vedtekter.

 

Leienivå                                                                                                                             

Leienivået for leilighetene  fastsettes av styret. Husleien er kr 180-190/kvm i måneden for leiligheter med dusj.  Noe lavere for leiligheter med felles dusj i korridoren. Vi gjør oppmerksom på at det ved innflytting skal betales et depositum tilsvarende 3 måneders husleie.

 

Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med
Advokatfirmaet Kopstad & Nilson AS
v/Mette Langaard
tlf.: 22 76 72 00
e-post:  langaard@k-n.no

 

 

 

 

Nyhetsbrevet Ipraksis for tredje kvartal
ipraksis - Nyhetsbrev - Oktober 2018 ...
Nyhetsbrevet Ipraksis for tredje kvartal
Fair Play Bygg - Oslo og Omegn ble i dag lansert
11. oktober ble Fair Play Oslo og Omegn lansert i Håndverkersalen. Modellen er bygget på ...
Fair Play Bygg - Oslo og Omegn ble i dag lansert
ByggCamp med Håndverkets Dag på Kuben Yrkesarena 27. september
Det var stor stemning da nærmere 1300 elever besøkte Kuben Yrkesarena torsdag 27. septe ...
ByggCamp med Håndverkets Dag på Kuben Yrkesarena 27. september
Ny håndbok for lærlinger!
Som vi vet er overgangen fra skole til læreplass den mest kritiske. Målet er at boka, so ...
Ny håndbok for lærlinger!
Husk søknadsfristen til Thoresen Fondet
Søknadsfristen til Olav Thoresen og hustru Johanne Thoresen Fond er 30. september. Søkna ...
Husk søknadsfristen til Thoresen Fondet
Næringsparkeringer i sentrum
16. februar 2015 ble Norge dømt i EFTA-domstolen i Luxemburg for ikke å ha gjort nok for ...
Næringsparkeringer i sentrum