Print Send som e-post Del på Facebook

31.10.2013 - Yrkesfag

Beboerbevis på stedet hvil

Alle håndverkere i Oslo kjenner til problemet med parkering i indre bydeler. Anne-Karine Thorshaug Rynning i Harry Martinsen AS prøver å gjøre noe med det.

Anne Karine Rynning 2

Sendrektighet

– I 2008 fikk vi høre at 2009 skulle være et prøveår, og ba om å få være med i ordningen, og i januar 2010 tok vi det opp med politikerne på Bedrifter i byen. De lovet å ordne opp, men ingen ting skjedde. Et møte med politikere høsten 2010 førte til et vedtak i Bystyret som sa at servicenæringen nå skulle få beboerkort, men fortsatt skjedde det ingen ting. I 2012 ble det vedtatt en forskrift, som sier at vi er en del av ordningen når den starter i 2015. Vi ba da om å få parkeringskort i resten av prøveperioden, uten å få svar.

 

Null informasjon

Hun har all grunn til å være oppgitt. Informasjon har vært fraværende, prøveordningen er innført uten å teste den på alle involverte. Hun mener kommunen både burde samarbeidet og informert mye bedre, og kaller kommunens behandling en arrogant diskriminering av næringsdrivende med behov for parkering for å kunne yte service til byens befolkning.

 

Forskjellsbehandling

– Vi har sendt brev til Bymiljøetaten, Byrådet, Ordføreren, Bydel Frogner, Trafikketaten med flere, og klaget over at ”næringsdrivende med transportbehov” ikke er inkludert i prøveordningen, men de nedlater seg ikke til å svare. Det burde være en selvfølge at de viser forståelse for våre behov, både når det gjelder parkering og informasjon. Det er jo helt absurd at vi skal forskjellsbehandles. Vi bor faktisk her, vi også, sier Anne-Karine Thorshaug Rynning.

 

 

OHIF i Dagens Næringsliv
OHIF uttaler seg i Dagens Næringsliv i dag. DN 04.04.18 ...
OHIF i Dagens Næringsliv
Bilder fra årskonferansen
...
Bilder fra årskonferansen
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Det var stort oppmøte og god stemning da OHIFs Årskonferanse "En åpen økonomi skal væ ...
En uhøytidelig film fra årskonferansen
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
21. mars inviterer OHIF til årskonferanse her i Håndverkeren. Arrangementet er grati ...
Velkommen til årskonferanse den 21. mars
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Innspill til høring vedrørende endring av kjøremønster - Implementeringsløp ...
Høringssvar vedrørende endret kjøremønster i Oslo sentrum
Velkommen til Generalforsamling
Onsdag 21. mars inviterer OHIF til generalforsamling her i Laugsalen, Rosenkrantz gate 7 - ...
Velkommen til Generalforsamling